• Werkwijze

  Intakegesprek

  Voordat we met elkaar een traject aangaan is het belangrijk dat we een afspraak maken om te kijken of het ‘klikt’. Tijdens dit intakegesprek maken we uitgebreid kennis met elkaar en krijg ik een eerste indruk van wat er tussen jullie speelt. Ook hebben jullie dan de mogelijkheid om vragen voor te leggen die je graag beantwoord zou willen krijgen gedurende het traject. Aan het einde van het gesprek bepalen we samen of er voldoende vertrouwen en ‘klik’ tussen ons is om met elkaar verder te gaan.
  Willen jullie van te voren liever eerst even kort vrijblijvend kennis maken, dan is dat ook mogelijk.

  Vervolggesprekken

  Het vervolgtraject bestaat uit gesprekken van een uur en worden, in overleg, om de 2 a 3 weken gepland.  Het is de bedoeling dat jullie samen bij de gesprekken aanwezig zijn.

  Relatie - APK

  Ik adviseer mensen meestal, na afronding van de relatietherapie, om 1 x per (half) jaar terug te komen voor een relatie-APK. De relatie-APK kun je zien als een vorm van relatie onderhoud. Je bespreekt zo op regelmatige wijze je relatie en kunt eventuele problemen tijdig signaleren en bijsturen. Dit helpt jullie scherp te houden en niet in oude valkuilen terug te vallen.